“Καμπάνα” σε Καραπαπά, πρόστιμα στους αιώνιους

Με απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κωνσταντίνος Καραπαπάς από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ που μοίρασε πρόστιμα στους δύο αιώνιους αντιπάλους για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους ντέρμπι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κων/νο Καραπαπά (Υπευθ.Επικοινωνίας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας,    σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για την συμπεριφορά του κ. Κ. Καραπαπά: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Κ. Καραπαπά τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/17/2170404 από 30/10/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έντεκα χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 29/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 29/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα,  σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ”.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟ

Εν τω μεταξύ η Super League έκανε γνωστό πως την Παρασκευή θα απολογηθεί ο Ολυμπιακός ξανά για το πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα