“Κανένα πρόβλημα με τις συντάξεις”

Ο Γιώργος Ρωμανιάς μπορεί να είπε ότι τα λεφτά για τις συντάξεις φτάνουν μέχρι τον Φεβρουάριο, όμως οι δηλώσεις αυτές δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Δημήτρη Στρατούλη. Ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, απαντώντας στα όσα ανέφερε ο νέος γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης,  τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία.

«Η νέα κυβέρνηση και το υπουργείο έχει διασφαλίσει το κάθε ευρώ για κάθε σύνταξη για όλους τους μήνες για όλα τα χρόνια. Οι συντάξεις είναι εγγυημένες. Θα τα λύνουμε τα όποια προβλήματα. Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες τι θα κάνουμε. Ήρθαμε να διασφαλίσουμε τις συντάξεις και να τις στηρίξουμε. Ιερή αγελάδα οι συντάξεις για εμάς, όχι όπως τις λεηλάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Βασικές δεσμεύσεις μας είναι η αύξηση του μισθού και η 13η σύνταξη, να ανακουφιστούν οι συνταξιούχοι», επεσήμανε ο κ. Στρατούλης.

Σε ανάλογο κλίμα ο διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις συντάξεις του Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα