Καπετάνος: «Μεγάλος στόχος ο τελικός του Κυπέλλου»

Τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έθεσε ως στόχο ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης, Παντελής Καπετάνος, στις δηλώσεις που πραγματοποίησε με αφορμή τη βράβευσή του για το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος επιθετικός:
«Ήταν ένα όμορφο γκολ, όχι το ομορφότερο που έχω πετύχει, απλά έτυχε αυτή την αγωνιστική να είναι το καλύτερο. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας, που ήταν η νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ επί του Παναιτωλικού. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί για να φτάσει η μπάλα στον επιθετικό, χρειάζεται συλλογική δουλειά. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Έχω αποδείξει την αξία μου όταν είμαι υγιής. Στην Ξάνθη δεν έχω κανένα τραυματισμό. Δεν στέκομαι στα προσωπικά ρεκόρ και τους αριθμούς. Αυτό που μένει στο τέλος είναι η συλλογική προσπάθεια και οι επιτυχίες της ομάδας. Εκεί εστιάζω και αυτό που με νοιάζει είναι να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά και αναφέρομαι σ’ αυτό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και σ’ αυτό με τον Ηρακλή για το κύπελλο. Μέσα από την ομαδική δουλειά και το ομαδικό πνεύμα θέλουμε να φτάσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Μεγάλος στόχος είναι ο τελικός Κυπέλλου.

Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα. Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, πιστεύω ότι ο κάθε αθλητής έχει να κερδίσει πράγματα. Οι κλήσεις σε μία Εθνική ομάδα είναι κάτι που αποφασίζεται από του αρμόδιους. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δύσκολο παιχνίδι με την Ουγγαρία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα