Καρέλης: Οι τρεις λόγοι που έφυγα από τον Παναθηναϊκό

Τους λόγους που τον ώθησαν να μετακινηθεί από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ, ανέλυσε με συνέντευξή του σε βελγικά ΜΜΕ, ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη νέα του ομάδα.

Ο διεθνής επιθετικός εστίασε στην προοπτική εξέλιξης που έχει ένας ποδοσφαιριστής στο Βέλγιο, στο γενικότερο κλίμα και την κουλτούρα που επικρατεί γύρω από το άθλημα και στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν είχε σημαντική ευρωπαϊκή παρουσία.

«Όταν πήγα στον Παναθηναϊκό σκέφτηκα ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα, καθώς ήταν ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Ήταν ένα τεράστιο βήμα για μένα. Η πίεση που αισθάνθηκα στην αρχή ήταν μεγάλη. Ωστόσο είπα μέσα μου ότι θα σκύψω το κεφάλι, θα δουλέψω, θα παίξω μπάλα και όπου βγει. Όταν ξεκίνησα να βάζω γκολ, άλλαξε η ψυχολογία μου», δήλωσε για την περίοδο προσαρμογής του στον Παναθηναϊκό.

Αναφερόμενος στη μεταγραφή του στο Βέλγιο, αποκάλυψε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από την Άντερλεχτ: «Ναι όντως με ήθελε και η Άντερλεχτ, αλλά δεν εκδήλωσε το ενδιαφέρον της με τον τρόπο που το έκανε η Γκενκ. Ήθελα πράγματι να ανακαλύψω μία νέα φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε πολλούς αγώνες στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την Γκενκ, η οποία παρουσιάζει μια σταθερή πορεία. Η προοπτική για το μέλλον και ο τρόπος που δουλεύουν οι παίκτες στο Βέλγιο, θα βοηθήσουν στην εξέλιξή μου για το επόμενο βήμα. Ειδικά στη Γκενκ, γνωρίζω ότι πολλοί παίκτες πήραν μεταγραφή σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα