Καρίμ Μπενζεμά… ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γ.!

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή.

Ο Μπενζεμά προορίζεται να αντικαταστήσει τον Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς είναι ειλημμένη απόφαση να μην καταβληθεί η ρήτρα των 60 εκατομμυρίων ευρώ που είχε συμφωνηθεί με τη Μονακό, για την εξαγορά των δικαιωμάτων του Κολομβιανού άσου.

Αντιθέτως, το συγκεκριμένο ποσό αναμένεται να δοθεί στους Μαδριλένους για την απόκτηση του διεθνούς Γάλλου, τον οποίο έχει ζητήσει ονομαστικά ο Λουίς Φαν Γκάαλ. Οι απαιτήσεις της Ρεάλ συνδέονται με τον συγκεκριμένο ποσό και εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον παίκτη, θα ανοίξει ο δρόμος για τη μετακίνησή του.

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση αποτέλεσε η επαφή που έγινε μεταξύ του εκτελεστικού διευθυντή των «μπέμπηδων», Εντ Γουντγουόρντ και του εκπροσώπου του Μπενζεμά. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον το… μπαλάκι μεταφέρεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία καλείται να αποφασίσει αν παραχωρεί τον Γάλλο ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα