Καρεμπέ: Γιατρός, ποδοσφαιριστής ή… πορνοστάρ

Τι θα ήθελε να είχε γίνει εκτός από ποδοσφαιριστής ο Κριστιάν Καρεμπέ; Γιατρός ή πορνοστάρ! Αυτό δήλωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το τι επάγγελμα θα επέλεγε, αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής!

Ο άλλοτε διεθνής Γάλλος και νυν σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε στην εφημερίδα Marca, αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές του εαυτού του:

«Είναι κάτι που κουβαλώ πάντα μαζί μου. Τα αδέρφια μου με άφησαν στο αεροδρόμιο και στην επιστροφή είχαν ένα τροχαίο. Σκοτώθηκαν. Η κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ ήταν αφιερωμένη στη μνήμη τους. Ήταν, επίσης, αφιερωμένη στο χωριό μου. Πριν μπω σε κάθε αγώνα τους σκεφτόμουν και προσευχόμουν για όλους τους δικούς μου στη Νέα Καληδονία.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Ρεάλ του τώρα με αυτή της δικής μου περιόδου. Θα πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να δουλέψει και πιστεύω ότι σε δύο μήνες θα μπορούμε να τον κρίνουμε. Όσον αφορά τους παίκτες, πάντα μου άρεσαν ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Προφανώς τώρα ξεχωρίζουν ο Κριστιάνο και ο Μέσι που είναι οι σούπερ σταρ του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα