Καρεμπέ: «Ο Ρομπέρτο έκοψε το χαμόγελο του Ανιέλι»!

Στην εκπληκτική απόδοση του Ρομπέρτο στάθηκε στις δηλώσεις του στην εφημερίδα «La Stampa» ο σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής, Κριστιάν Καρεμπέ.

Ο Γάλλος αναφέρθηκε στην εικόνα της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, λέγοντας, με μία αίσθηση χιούμορ, ότι ο Ισπανός πορτιέρο έκοψε το χαμόγελο από το πρόσωπο του προέδρου της «γηραιάς κυρίας», Αντρέα Ανιέλι! Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παράγοντας του πειραιώτικου συλλόγου:

«Η Γιουβέντους έχει παίκτες πρωταθλητές που μπορούν να τους δώσουν το καλύτερο. Ήταν το φαβορί. Τώρα είμαστε εμείς. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε πως να κερδίζουμε, ενώ αυτοί ήδη θεωρητικά το γνωρίζουν. Δημιουργούμε τη συνήθεια της επιτυχίας, αλλά δεν έχουμε την ψευδαίσθηση πως η δουλειά έχει τελειώσει.

Χρειάζεται εμπειρία, συνέχεια, θετικό περιβάλλον. Ήμασταν καλοί στο να μπλοκάρουμε το παιχνίδι της Γιουβέντους και ο τερματοφύλακάς μας έκανε πολλές αποκρούσεις. Δεν ήταν χαρούμενος ο Ανιέλι. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε έκφραση, αλλά ο τερματοφύλακας μας του έκοψε το χαμόγελο. Δεν ήταν ικανοποιημένος σε καμία περίπτωση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα