Καρυοφίλης: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ο ξυλοδαρμός μου»!

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα diaititis.gr o διαιτητής Κώστας Καρυοφίλης διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει χτυπηθεί σοβαρά και να νοσηλεύεται μετά από επίθεση αγνώστων αργά τη νύχτα της Πέμπτης (25/5).

«Αναγκάζομαι να δείξω τον εαυτό μου για να αντιληφθείτε ότι δεν συνέβη το παραμικρό, ούτε και με έδειραν 30 άτομα όπως γράφτηκε και μεταδόθηκε. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεστε δεν θα έβγαζα φωτογραφία για να αντικρούσω τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το μαγαζί μου εξάλλου που ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, δεν έχει ζημιές άξιες λόγου.

Το ότι έγινε ένα επεισόδιο έξω από το κατάστημα δεν έχει να κάνει μαζί μου, αλλά ούτε και με τη διαιτησία, αφού εγώ πρόσφατα επανήλθα, αφού ήμουν 1,5 χρόνο εκτός, καθώς έκανα μια λεπτή επέμβαση στη μέση. Άρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτός ο ανύπαρκτος ντόρος. Λυπάμαι και θλίβομαι γιατί πήγαν να με μπερδέψουν σε μια κατά φαντασία ιστορία» αναφέρει στη δήλωσή του ο Πειραιώτης ρέφερι που δημοσιοποίησε και πρόσφατη φωτογραφία του για να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα