Καρφιά του Ποταμιού για το γκαλά που διοργανώνει ο Κοντονής για την Θάνου

 

Εξηγήσεις ζητά το Ποτάμι από τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή για το γκαλά που διοργανώνει ο Άρειος Πάγος στις 9 Ιουνίου στο Χίλτον υποστηρίζοντας πως η εκδήλωση γίνεται για να ικανοποιηθεί η Βασιλική Θάνου, η οποία συνταξιοδοτείται. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Σεβαστουπόλεως:

“Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής σελίδας του Βήματος, η απερχόμενη Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κα Βασιλική Θάνου διοργανώνει στις 9 Ιουνίου Γκαλά στο ξενοδοχείο Χίλτον με προσκεκλημένους και από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσχημα τη συμπλήρωση 182 ετών από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, -παρότι οι επέτειοι εορτάζονται τουλάχιστον ανά πεντηκονταετίες-, στην πραγματικότητα λόγω της συνταξιοδότησής της και ομιλητές μεταξύ άλλων τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κοντονή.

Αφού η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια αλλά και να φαίνεται, αυτό ισχύει πολύ περισσότερο ιδίως στον ευαίσθητο χώρο της Δικαιοσύνης τη στιγμή μάλιστα που εκκρεμούν ενώπιόν της, μεγάλες δίκες για οικονομικά και όχι μόνο εγκλήματα.

Κύριε Υπουργέ σας ερωτάμε: έχει βάση αυτό το δημοσίευμα;

Αν ναι ποιός χρηματοδοτεί, μια τόσο γκλάμουρους εκδήλωση, στην εποχή της σκληρής λιτότητας που ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας πένεται; Ποιοί είναι οι χορηγοί;

Είναι αλήθεια ότι παραιτήθηκε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Δημήτρης Δασούλας από μέλος της φερόμενης ως Οργανωτικής Επιτροπής; Και αν ναι, γιατί;”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα