Κατάθεση ψυχής από τον Μπραντ Πιτ

Για πρώτη φορά αποκαλύπτει τον εαυτό του και δεν διστάζει να τον τσαλακώσει. Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο GQ Style, μιλώντας για όλα όσα του καταλογίζουν τους τελευταίους μήνες και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Αντζελίνα Τζολί.

Ο 53χρονος διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης παραδέχεται πως έπινε πάρα πολύ και κάπνιζε μαριχουάνα, ενώ πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής του με το να αποκόβεται συναισθηματικά από τους γύρω του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει ψυχοθεραπείες, ενώ γνωστοποίησε πως έχει σταματήσει να καταναλώνει αλκοόλ. «Μόλις ξεκίνησα θεραπεία. Μου αρέσει πολύ. Πέρασα από δύο ψυχαναλυτές προτού βρω τον κατάλληλο», σχολίασε ο Μπραντ Πιτ και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχει αλλάξει: «Το διαζύγιο αποτέλεσε για μένα τεράστιο παράγοντα για αλλαγή. Πραγματικά πλέον δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό. (Η ηθοποιία) απασχολεί τόσο λίγο από τον χρόνο μου και την προσοχή μου. Το να κάνω ταινίες είναι σαν ένα φθηνό πέρασμα για εμένα, ένας τρόπος να διοχετεύω τα σκληρά συναισθήματα. Δεν με καλύπτει πλέον, ειδικά καθώς είμαι πατέρας».

Όσον αφορά την περιπέτειά του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά σχολίασε: «Δεν μπορώ να θυμηθώ μία ημέρα από τότε που αποφοίτησα να μην τα πίνω ή να μην καπνίζω ένα τσιγαριλίκι ή κάτι τέτοιο… Είμαι πραγματικά, πραγματικά χαρούμενος που τέλειωσα με όλα αυτά. Αυτό που εννοώ είναι ότι σταμάτησα τα πάντα, εκτός του να πίνω, όταν ξεκίνησα την οικογένειά μου. Όμως ακόμα και τον περασμένο χρόνο, ξέρετε, υπήρχαν πράγματα που δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω. Έπινα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα