Κατάληψη «Στο Κόκκινο 105,5» από αναρχικούς!

Μέλη ς της «Συνέλευσης Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους και διωκόμενους αγωνιστές» κατέλαβαν το πρωί της Πέμπτης, 18/5, τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» στου Ψυρή!

Οι αναρχικοί προέβησαν στη συμβολική αυτή κίνηση μέρα κατά τη οποία ψηφίζονται τα βάναυσα μέτρα στη Βουλή, διότι θέλησαν να «εξηγήσουν» πως ο συγκεκριμένος σταθμός είναι στην πραγματικότητα το Γραφείο Τύπου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!

Το μέρος του κειμένου που εξηγεί για ποιο λόγο επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος σταθμός αναφέρει:

«Επιλέξαμε τον συγκεκριμένο σταθμό γιατί αποτελεί την αιχμή της κυβερνητικής προπαγάνδας, λειτουργώντας επί της ουσίας ως γραφείο τύπου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπου έχει αποδειχθεί άξιος υπερασπιστής των συμφερόντων του κεφαλαίου, υπογράφοντας το ένα μνημόνιο μετά το άλλο,  όπως θα συμβεί σε λίγες ώρες με την ψήφιση των νέων μέτρων δημιουργώντας επιπλέον συνθήκες εξαθλίωσης για μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας. Οι πολιτικοί κρατούμενοι βρίσκονται στη φυλακή ακριβώς επειδή επέλεξαν στρατόπεδο αυτό του αγώνα των καταπιεσμένων ενάντια στο κεφάλαιο και το κράτος ανεξάρτητα με το ποιος διαχειρίζεται την εξουσία»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα