Κατάπιαν τη γλώσσα τους με τον Χάσι!

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Όταν ο Ολυμπιακός νίκησε 0-3 την Άντερλεχτ σε ματς για τους ομίλους του Champions League, όλοι είχαν πει πως ήταν συγκυριακή νίκη και προήλθε χάρη στο οίστρο του Μήτρογλου. Αυτή τη φορά, στη νέα εκτός έδρας τριάρα των Πειραιωτών για τον ίδιο θεσμό, έστω και στην προκριματική του φάση, δεν είναι ο Μπεν ο μέγας πρωταγωνιστής – κι ας έβαλε δύο γκολ – ούτε ο Οφόε με την πληθωρική του παρουσία, αλλά ο προπονητής της ομάδας!

Ο Μπεζνίκ Χάσι παρουσίασε μία ομάδα εκτός… προγράμματος, πολύ πιο έτοιμη απ’ ότι θα περίμενε κανείς, με σύνθεση ανάγκης και παρά το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ο σχηματισμός του ρόστερ. Ο Κοσοβάρος τεχνικός μπήκε στη νοοτροπία των «ερυθρόλευκων», δεν προσπάθησε να επιβάλει κάποια δικιά του, ξένη, και τακτικά παίρνει άριστα για την εικόνα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι. Του πιστώνεται 100% αυτή η εμφάνιση.

Κι αν η ομάδα «δέσει», κάτι που σίγουρα αναμένεται να συμβεί – τότε ο Ολυμπιακός είναι και πάλι ικανός για σπουδαία ευρωπαϊκά πράγματα, αυτή τη φορά χωρίς το μεγάλο αστέρι, αλλά με το ομαδικό πνεύμα που φαίνεται ότι προσπαθεί να διαμορφώσει ο Χάσι που όταν όλοι οι παίκτες είναι υγιής τότε σίγουρα θα αποκτήσει πολλούς ευχάριστους πονοκέφαλους.

Με το 1-3 στις αποσκευές ο Ολυμπιακός ήδη μελετά τον επόμενο αντίπαλο στα Play Off του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει ομάδα με μικρότερη φανέλα από αυτή της Παρτίζαν, αλλά ελαφρώς καλύτερη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα