Κατέθεσαν και αναμένουν στον Πλατανιά!

 

Άλλη μία πρωτοπορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μία… ένταση στα αποδυτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1, ανάγκασε την εισαγγελία Χανίων να καλέσει όλη την αποστολή της ομάδας της Κρήτης για κατάθεση, προκειμένου να διαπιστώσει αν όντως υπήρξε μία μικρή αναστάτωση όπως είπαν οι Μπανανά και Μανούσος, ή ένας πρωτοφανής ξυλοδαρμός όπως περιέγραψαν οι Καρυπίδης και Αποστολόπουλος.

Πρόκειται για μία υπόθεση που θυμίζει αυτή του αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0, με καταθέσεις παικτών για «στήσιμο» του αγώνα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και άλλων που είπαν πως δεν πήρε το αυτί τους τίποτα.

Το έργο του εισαγγελέα είναι πραγματικά δύσκολο, διότι ίσως έχει να κάνει με έναν… «αχταρμά» πραγματικών μαρτυριών, ψευδομαρτυριών, φοβισμένων καταθέσεων και… καθοδηγούμενων μαρτυριών. Δεν έχει υπάρξει στα χρονικά κλήση για κατάθεση 25 μελών μίας αποστολής και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι αντιφάσεις θα πέσουν (αν πέσουν) οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής και με ποιον τρόπο θα καταλάβουν οι αρμόδιοι αν πρόκειται όντως για υπόθεση ξυλοδαρμού και εκφοβισμού παικτών ή απλά για μία παραφουσκωμένη ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα