Κατέθεσε πρόταση για τον Τεέμου Πούκι ο ΠΑΟ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μίας σπουδαίας κίνησης βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, καθώς υπό πλήρη μυστικότητα μελετούσε εδώ και μέρες την περίπτωση του Φινλανδού επιθετικού Τεέμου Πούκι.

Όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε το «οκ» τα… πάντα διέρρευσαν, καθώς αποκαλύφθηκε πως άνθρωπος της ΠΑΕ μετέβη στη Δανία προκειμένου να καταθέσει την πρόταση 600.000 ευρώ στην Μπρόντμπι που αγωνίζεται ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και μένει να φανούν οι προθέσεις των Δανών.

Το συμβόλαιο του ικανότατου στράικερ λήγει του χρόνου και υπό αυτή την έννοια πρόκειται για καλή προσφορά, αλλά ο Πούκι είναι σε καλή ηλικία και έκανε φανταστική χρονιά πέρσι (ξεκίνησε καλά και φέτος), κάτι που σημαίνει πως η αξία του είναι πολύ μεγαλύτερη.

Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει και να ανεβάσει την προσφορά του αν χρειαστεί και να παραχωρήσει ποσοστό μεταπώλησης και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κάμψει τις αντιστάσεις της διοίκησης της Μπρόντμπι. Στη συγκεκριμένη ομάδα έχει 56 γκολ σε 125 συμμετοχές, στην πατρίδα του, στην Ελσίνκι, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα σκοράροντας 18 γκολ σε 33 παιχνίδια, ενώ έχει αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα με τη Σάλκε (47 συμμετοχές οκτώ γκολ) και στη Σκωτία με τη Σέλτικ (πρωταθλητής με εννέα γκολ σε 38 συμμετοχές).

Έχει κάνει και ένα πέρασμα από τη Σεβίλλη, αλλά δεν πήρε ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα (στη δεύτερη πήρε 17 ματς και σκόραρε τρεις φορές).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα