Κατέληξε στον Μούλντερ η ΑΕΚ

Σε μία επιλογή που φαντάζει σαφώς πιο σοφή και ιδανική για τα γκολπόστ της ΑΕΚ, φαίνεται να καταλήγει η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο 26χρονος Έρβιν Μούλντερ είναι ο εκλεκτός για τη θέση του τερματοφύλακα και η επίσημη πρόταση προς την Φέγενορντ αναμένεται σύντομα!

Πριν το όνομα του Μούλντερ ακούστηκαν κι άλλα, όμως αυτό του Ολλανδού είναι σαφώς πιο ταιριαστό για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι η εμπειρία του σε ένα πρωτάθλημα που δεχόταν περισσότερη πίεση από ότι θα δεχθεί στην Ελλάδα. Ο δεύτερος οι γεμάτες σεζόν του με μία ομάδα που βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με την ΑΕΚ, τη Φέγενορντ, μία ολλανδική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Επίσης, ο Μούλντερ διαθέτει την ίδια σχεδόν σωματοδομή με τον Ανέστη, άρα θα μπορέσει να του μεταδώσει κάποια από τα καλά του στοιχεία και να τον βελτιώσει στα σημεία που ο Έλληνας πορτιέρο είναι αδύναμος (εξόδους, έλεγχος μπάλας με τα πόδια). Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ που χρειάζεται έναν βελτιωμένο Ανέστη για του χρόνου.

Επειδή το ενδιαφέρον για τον Ολλανδό πορτιέρο είναι έντονο, η Ένωση αναμένεται να κάνει την πρόταση την επόμενη εβδομάδα!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα