Κατήφεια και προβληματισμός για το μέλλον

Ως παταγώδης αποτυχία χαρακτηρίζεται η φετινή παρουσία του Ατρομήτου στη φετινή διαδικασία των play-off, όχι τόσο του γεγονότος ότι οι Περιστεριώτες δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί για τη 1η θέση, αλλά επειδή η αγωνιστική εικόνα θύμισε την περσινή εικόνα που είχε η ομάδα επί Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκου Αναστόπουλου.

Με άλλα λόγια, ο Ατρόμητος… κατάφερε στα τρία τελευταία ματς (Αστέρα Τρίπολης και τους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ) να «σβήσει» όλη την καλή εικόνα που είχε σε όλο το πρωτάθλημα και να κινδυνεύει να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τα μέσα Ιουλίου. Σημειωτέον, έχει ουσιαστικά χάσει και τα… κεκτημένα, αφού πολύ δύσκολα μπορεί να τερματίσει στην 3η θέση που έλαβε στην κανονική διάρκεια.

Πώς έχουν αυτή τη στιγμή τα δεδομένα; Η διοίκηση έχοντας εμπειρία από δύσκολες καταστάσεις, είναι ξεκάθαρο –όπως μεταφέρεται- ότι η τύχη του προπονητή Γιώργου Παράσχου δεν θα κριθεί από την τελική θέση της ομάδας στα play-off.

Στον έμπειρο τεχνικό πιστώνεται τόσο η αγωνιστική μεταμόρφωση στα περσινά play-off και η φετινή εικόνα στην κανονική διάρκεια, αλλά και η άψογη διαχείριση των αποδυτηρίων όταν έσκασε η «βόμβα» της προφυλάκισης του Γιώργου Σπανού.

Για αυτό το λόγο θα υπάρξει συζήτηση την ερχόμενη εβδομάδα -όταν θα έχει λήξει η διαδικασία κατάταξης- ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον Γιώργο Παράσχο ώστε να αναλυθούν τα αίτια της καθίζησης και τις κινήσεις για το μέλλον. Αν υπάρξει ταύτιση απόψεων, τότε το πιο πιθανό είναι να ανανεωθεί η συνεργασία για άλλον ένα χρόνο. Σε αντίθετη περίπτωση, οι δύο πλευρές θα χωρίσουν φιλικά και… η ζωή συνεχίζεται. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια υπόθεση «50-50», που σήμερα δεν θα συζητιόταν αν δεν υπήρχαν τα play-off.

Ωστόσο, τίθεται και ένα άλλο ζήτημα που αφορά τη συνύπαρξη του Γιώργου Παράσχου με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος επιθετικός παράκουσε για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν την εντολή του προπονητή για την εκτέλεση ενός πέναλτι, εκθέτοντας με αυτό τον τρόπο και τους δύο. Την πρώτη φορά υπήρξε προσωπική παρέμβαση του Γιώργου Σπανού, αλλά επειδή προφανώς δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί έτσι, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα