Καταθέτει ένσταση ο Παναθηναϊκός!

Ένσταση θα καταθέσει το πρωί της Τρίτης, 24/11, η ΠΑΕ ΠΑΟ, ζητώντας την ακύρωση του φύλλου αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς και τον εκ νέου ορισμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό που δεν πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο.

Οι «πράσινοι» θα στηριχθούν στο ότι δεν φέρουν ευθύνη για τη μη τέλεση του αγώνα, καθώς υπεύθυνη είναι η ΕΛ.ΑΣ., ενώ στο νέο αθλητικό νόμο δεν αναφέρει πουθενά την ματαίωση ενός αγώνα για ρίψεις φωτοβολίδων πριν από την έναρξη, αν μάλιστα μετά την ρίψη υπάρξει προειδοποίηση από τα μεγάφωνα και δεν επαναληφθεί το συμβάν (όπως και δεν επαναλήφθηκε στη Λεωφόρο μετά τα τρία μαζεμένα που έπεσαν λίγα λεπτά μετά τις 18:00 και πριν την οριστική απόφαση μη τέλεσης της αναμέτρησης).

Ο νόμος, βέβαια, μιλά για οριστική διακοπή ενός αγώνα αν πέσουν δύο φωτοβολίδες, με τη δεύτερη ωστόσο να ρίπτεται μετά την προειδοποίηση από τα μεγάφωνα. Στη Λεωφόρο το πλήθος των φωτοβολίδων ήταν μεγαλύτερο, αλλά έπεσαν μαζεμένες και πριν από την προειδοποίηση. Το τι έγινε μετά την ανακοίνωση της απόφασης είναι άλλο θέμα και δύσκολα θα αποφύγει ο ΠΑΟ την βαριά τιμωρία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα