Κατεβάζει ρολά και τον γουστάρουν τρελά!

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην πιθανότητα να ανήκει στο ρόστερ του ένας ποδοσφαιριστής-μέλος της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Ο λόγος φυσικά για το φύλακα-άγγελο του Θρύλου, τον Ρομπέρτο Χιμένεθ!

Ο καλύτερος γκολκίπερ του ελληνικού πρωταθλήματος και συχνά-πυκνά εκ των κορυφαίων στο Champions League έχει εντυπωσιάσει με τα κατορθώματά του τους Ισπανούς, που πριν από χρόνια δεν πίστευαν ιδιαίτερα στο ταλέντο του.

Σήμερα, η γνώμη τους έχει αλλάξει για τα καλά, αφού εδώ και δύο χρόνια ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κάνει σπουδαίες εμφανίσεις, κυρίως στους ομίλους του Champions League. Δε θα τον παρακολουθούσαν, άλλωστε, αν έπαιζε μόνο στο εγχώριο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχουν σε μηδενική εκτίμηση οι Ισπανοί και γενικά οι Ευρωπαίοι.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η τιμή θα πρέπει ο Ρομπέρτο να μείνει στον Πειραιά, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωσή του! Αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποφασίσει αν θα θέλει να κρατήσει τον διεθνή με την Εθνική Ισπανίας πορτιέρο ή αν θα προτιμήσει τα χρήματα της προσφοράς που ίσως ξεπεράσουν τα δέκα εκατομμύρια ευρώ, ποσό σίγουρα που θα… γαργαλήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα