Κατερίνα Καινούργιου: «Στόλισε» κανονικότατα τους πρώην της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και Γιώργο Σαμαρά (βίντεο)

Μία αποκαλυπτική τηλεοπτική εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η παρουσιάστρια από την αρχή της συζήτησής τους, έδειξε τη διάθεση να προβεί σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Μη διστάζοντας να πετάξει τα «καρφιά» της τόσο κατά του πρώην της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου και τον πρό πρώην της Γιώργο Σαμαρά.
«Είναι πολύ φυσιολογικό όταν είσαι σε μία μεγάλη σχέση να χωρίσεις. Εντάξει, χώρισα, μετακόμισα, το έμαθε ο κόσμος και μετά έδωσα μια ευκαιρία. Μπορεί αυτή η ευκαιρία να μην βγει, γιατί, όταν το γυαλί σπάσει, δεν ξανακολλάει», είπε η παρουσιάστρια, αναφερόμενη στo χωρισμό της από τον επιχειρηματία, στα μέσα του Μάρτη και συνέχισε: «Τι να πω; Ξαναχώρισα; Αν μου βγει κάτι, ακόμα και στην εκπομπή, θα το πω».
Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι την πρώτη φορά που χώρισε από τον επιχειρηματία έκλαψε γιατί ένιωσε αδικημένη από κάτι στο οποίο είχε επενδύσει και κατέληξε: «Η αγάπη υπάρχει ακόμα, αλλά έχει τελειώσει οριστικά σαν σχέση».

Λίγο αργότερα, ο Πέτρος Κωστόπουλος κάλεσε την παρουσιάστρια να επιλέξει μεταξύ ανδρών τους οποίους της έδειχνε. Ένα από τα δίδυμα ήταν ο Γιώργος Σαμαράς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με την Κατερίνα να επιλέγει… τον τραγουδιστή!

«Δεν είναι μόνο η εικόνα, αλλά και το πακέτο ενός ανθρώπου. Οπότε, εννοείται πως κρατάω τον Αργυρό», είπε η Κατερίνα «καρφώνοντας» τον ποδοσφαιριστή από τον οποίο χώρισε το 2012, μετά από ένα χρόνο σχέσης και οι φήμες λένε ότι την απάτησε τότε με την Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα