Κατηγορείται για αμέλεια

Τι και αν είναι star; Η Beyonce θα βρεθεί στα δικαστήρια με την κατηγορία της αμέλειας και θα πρέπει να αντικρούσει τα επιχειρήματα δύο θαυμαστριών της, της Raquel Castellanos και της Gabriella Davidson.

Η μήνυση κατατέθηκε την προηγούμενη Τρίτη, αλλά το ποσό που ζητούν οι δύο μηνύτριες από την Beyonce παραμένει άγνωστο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Όλα άρχισαν στις 13 Δεκεμβρίου του 2013, λίγες ώρες πριν από τη συναυλία της βασίλισσας της r&b στο Σικάγο.

Οι δύο κοπέλες είχαν προμηθευτεί εκείνα τα εισιτήρια, που τους επέτρεπαν να βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται στη σκηνή. Πήγαν στο Unites Center, πολλές ώρες πριν από τη συναυλία, ώστε να πιάσουν σειρά…

Οι ίδιες καταγγέλλουν ότι οι πόρτες άνοιξαν στις 19:00 χωρίς προειδοποίηση με αποτέλεσμα, χιλιάδες θαυμαστές της Beyonce να αρχίσουν να τρέχουν για να προλάβουν. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο γυναίκες σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζονται, να ποδοπατηθούν και να τραυματιστούν άσχημα. Μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τώρα επιστρέφουν και μηνύουν την διάσημη τραγουδίστρια για αμέλεια, αφού ο χώρος που έγινε η συναυλία της, δεν ήταν ασφαλής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα