Κατσικάς: «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα»

Τίποτα δεν θεωρεί δεδομένο ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος δηλώνει πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στον Μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 25χρονου αμυντικού στο Novasports:
«Με τον Παναιτωλικό ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα, εκτός προγράμματος. Δεν το περίμενα ούτε εγώ, ούτε όλη η ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος τι έφταιξε. Ήταν μία κακή μέρα, δεν μας βγήκαν πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ίσως το μόνο πράγμα που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, διότι το πρώτο ημίχρονο ήταν κάκιστο. Ίσως αν ξεκινούσαμε το πρώτο ημίχρονο όπως ξεκινήσαμε στο δεύτερο, να ήταν διαφορετική η εικόνα του παιχνιδιού.

Πρέπει πάντα να κοιτάμε μπροστά, αφήνουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω μας. Σίγουρα πρέπει να μας δώσει μία ώθηση παραπάνω για να κερδίσουμε το παιχνίδι, αν τελικά διεξαχθεί. Υπάρχει ένας μαραθώνιος μέχρι το τέλος της σεζόν, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Πρέπει να φοβόμαστε, εντός εισαγωγικών, τέτοιες ομάδες. Βρίσκεται σε μία άσχημη οικονομική κατάσταση, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Πρέπει να κάνουμε πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο, με τρέξιμο και πείσμα για να κερδίσουμε.

Ο Ρικάρντο Κόστα είναι αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής, έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Κάθε παίκτης θα ήθελε να έχει έναν τόσο έμπειρο συμπαίκτη. Ελπίζω ότι από την παρουσία του εδώ θα επωφεληθεί όλη η ομάδα, όχι μόνο οι αμυντικοί».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα