“Καυτές” αποκαλύψεις για τον Σιράκ: Τον περίμεναν στην ουρά γυμνές για να κάνουν σεξ μαζί του!

Πιπεράτες είναι οι αποκαλύψεις από τον συγγραφέα Αρνό Αρντουάν για τον πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ  και την ερωτική του ζωή.

Στο βιβλίο που ήδη κυκλοφορεί, γίνεται αναφορά για διάφορα περιστατικά με ερωμένες ενώ αναφοράς χρίζει ότι γυμνές γυναίκες που «φλέγονταν από πόθο» τον περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ μαζί του στο επίσημο προεδρικό αεροπλάνο.

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Αρνό Αρντουάν, βασίστηκε κυρίως σε συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του κ. Σιράκ.

Ο συγγραφέας, χρησιμοποιώντας επίσης πηγές από την καρδιά του Μεγάρου των Ηλυσίων, παρέχει συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τους δεσμούς και τα όργια που απολάμβαναν τακτικά οι αρχηγοί κρατών στη Γαλλία.

Στο βιβλίο του, με τίτλο «President, the Night has just Fallen», ο Αρντουάν δίνει μια εικόνα πλήρους αταξίας στο υψηλότερο κυβερνητικό επίπεδο.

Ο παντρεμένος Ζακ Σιράκ, που είναι σήμερα 84 ετών, είχε μια σειρά από ερωμένες και είχε το παρατσούκλι «τρία λεπτά, μαζί με το ντους» -που αναφέρεται στη σεξουαλική ζωή του πρώην προέδρου.

“Έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκριματικά”

«Έγδυνε τις γυναίκες και τις έκανε δικές του χωρίς προκριματικά» γράφει ο Αρντουάν. «Επειδή ο χρόνος ήταν πιεστικός, επειδή η ποσότητα είχε πάντα προτεραιότητα».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, το μέρος όπου γίνονταν τα περισσότερα όργια ήταν το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος του Ζακ Σιράκ -εκεί απατούσε ασύστολα τη σύζυγό του Μπερναντέτ Σιράκ.

Το βιβλίο αναφέρει: «Υπήρχαν οι τακτικές, οι αγαπημένες και τα ορεκτικά. Άλλες που μοιράζονταν το ίδιο αεροσκάφος με τον πρόεδρο, περίμεναν γυμνές στα ιδιωτικά του δωμάτια».

Σε ένα ταξίδι στο νησί Ρεουνιόν, ο Ζακ Σιράκ ψιθύρισε στο αυτί μιας νεαρής γυναίκας που του ζήτησε αυτόγραφο: «Έλα στο δωμάτιό μου, αν θέλεις».

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας έχει δύο κόρες με την Μπερναντέτ, αλλά σπάνια έπαιζε τον ρόλο του συμβατικού οικογενειάρχη, πόσω μάλλον τον αξιοσέβαστο συντηρητικό πολιτικό.

Την νύχτα που πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, το 1997, οι μυστικές υπηρεσίες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον Ζακ Σιράκ γιατί ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

Τέτοιου είδους αποκαλύψεις, βέβαια, δεν έχουν και πολύ μεγάλη επίδραση στη Γαλλία, όπου οι πρόεδροι φημίζονται για την πολυτάραχη σεξουαλική τους ζωή. Ο προκάτοχος του Σιράκ, ο σοσιαλιστής πρόεδρος Φρανσουά Μιτεράν, είχε μια κρυφή ερωμένη και μία κόρη που δεν τη γνώριζε κανείς.

Όταν ο συνταξιούχος Σιράκ αποχώρησε, ο διάδοχός του Νικολά Σαρκοζί χρησιμοποίησε επίσης τη θέση του στο Μέγαρο των Ηλυσίων για να αποπλανεί ελκυστικές γυναίκες. Ο Σαρκοζί ήταν γνωστός για τις σχέσεις του, ενώ παντρεύτηκε εντέλει το πρώην μοντέλο και ποπ τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι.

Ακολούθησε ο Φρανσουά Ολάντ, που απάτησε τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα