Καυτές παρουσίες στο πάρτι του ΑΝΤ1

Αστείρευτο ήταν το κέφι στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που έκανε ο ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης για όλους τους συνεργάτες του. Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, ηθοποιοί και πολλοί άλλοι έδωσαν το “παρών” σε ένα πάρτι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Φαίη Σκορδά ήταν από τους πρώτους που αποχώρησε, καθώς ήταν πολύ κουρασμένη όπως τόνισε στην εκπομπή της, το πρωί της Τετάρτης. Όσο έμεινε εκεί, διατήρησε αποστάσεις από τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, καθώς το ζευγάρι επιδόθηκε σε ένα άτυπο “τριγύρισμα”, προκειμένου να μην χρειαστεί να συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο.

Πολύ νωρίς έφυγε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τη σύζυγό του Μαρία Δήμου, καθώς αντιμετώπισαν ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η σύζυγος του έπαθε κολικό και έψαχναν διανυκτερεύον φαρμακείο για να της κάνουν παυσίπονη ένεση και να νιώσει καλύτερα.

Ξεχωριστά έφτασαν στο πάρτι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς, πυροδοτώντας τα σενάρια πως έχουν χωρίσει. Ωστόσο, λίγο αργότερα με δηλώσεις του, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν συμβαίνει τίποτα τέτοιο και όλα είναι καλά.

Στη σκηνή βρέθηκαν, ο Αντώνης Ρέμος, η Καλομοίρα, οι Melisses, καθώς και το δίδυμο των Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή που… τα έδωσαν όλα on stage, ενώ το δικό τους ξεχωριστό σόου έδωσαν οι κολλητοί Ρέμος και Αρναούτογλου.

Οι καυτές παρουσίες δεν έλειψαν, με την Δούκισσα Νομικού να κλέβει την παράσταση, όπως άλλωστε και η Νικολέττα Kαρρά μαζί με την Φαίη Σκορδά και την Ιλένια Ουίλιαμς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα