Κικίλιας: Ο Κ. Μητσοτάκης μπορεί να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί και ξέρει να φτιάξει την Ελλάδα του αύριο με μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις, μειώσεις φόρων, περικοπές δαπανών και νέες δουλειές για τους Έλληνες», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Παρασκήνιο”.

Ο Κ. Κικίλιας επισημαίνει ακόμη πως «είναι πατριωτικό μας καθήκον, εκεί που ο κ. Τσίπρας διχάζει, εμείς να ενώνουμε» και σημειώνει ότι η δύναμη της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη είναι ότι επικοινωνεί αμφίδρομα και οριζόντια με όλη την ελληνική κοινωνία.

Απαντώντας στο αν η μη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας αποτελεί «αριστερό» αντίβαρο, ο κ. Κικίλιας τονίζει ότι «κανένα αντίβαρο δε μπορεί να δημιουργήσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά μόνο νέα βάρη στην ελληνική κοινωνία». Παραλλήλως χαρακτηρίζει «οπορτουνιστικές» τις επιλογές της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που όπως λέει αποσκοπούν μόνο στην παραμονή στην εξουσία.

Σε ότι αφορά την ΔΕΘ υπογραμμίζει ότι είναι «τουλάχιστον τραγικό» ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις από τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που πρωτοκλασάτοι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζουν συνεχώς εμπόδια αλλά και βάλλουν κατά της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης στην ευρύτερη περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα