Κικίλιας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ φτωχοποιεί την κοινωνία…»

Βέβαιος για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές όποτε κι αν γίνουν εμφανίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας σε κομματική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.

«Η αλλαγή έρχεται, η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη, θέλει τώρα εκλογές, αλλά όποτε και να γίνουν θα τις κερδίσει», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φτωχοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία, να διαλύσει τη μεσαία τάξη και να μοιράζει συσσίτια, εμπορευόμενος μια θέση στον έναν έναντι του άλλου, από τις πόρτες και τα παράθυρα, προσπαθώντας να δημιουργήσει ξανά ένα κομματικό κράτος. Σε τι; Στα αποκαΐδια μιας χώρας που δεν αντέχει άλλο», παρατήρησε.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά τόνισε ακόμα πως η αγκαλιά της Ν.Δ. είναι ανοιχτή σε όλη την κοινωνία, αλλά δεν είναι ανοιχτή «στους παραγονταραίους κακιάς παλιάς κοπής που πηδάνε δεξιά και αριστερά, κατά το δοκούν, για μια κρατική θέση».

Σε ότι αφορά το θέμα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης επιτέθηκε εναντίον του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Τον κατηγόρησε ότι κορόιδεψε τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, γιατί, όπως είπε, διαπραγματεύτηκε μαζί τους και μετά πήγε και κατέθεσε μια εντελώς διαφορετική λύση από αυτή την οποία είχε συζητήσει. Προέβλεψε, μάλιστα, ότι «θα γίνει χαμός και πανικός όταν φέρει τη λύση αυτή στη διαβούλευση».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. αναφέρθηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε με την αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας: «Η Ν.Δ. τιμά τον ΠΑΟΚ και τον λαό του και τον Άρη και τον Ηρακλή και όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας και όλες τις ομάδες και δεν θα ήθελε να μπλέξει σε καμιά των περιπτώσεων ο αθλητισμός με την πολιτική».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα