Κινέζοι καλύπτουν τη ρήτρα του Πρίγιοβιτς!

Αποφασισμένη να καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ομάδα της Κίνας προσφέροντας 10 εκατομμύρια ευρώ, όμως ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ δεν σκέφτεται να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από τη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει η σερβική εφημερίδα Kurir.

Η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ομάδα από το εγχώριο πρωτάθλημα προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον κανονιέρη του Δικεφάλου του Βορρά. Ωστόσο, όπως τονίζει η ίδια πηγή, ο Πρίγιοβιτς θέλει να μείνει στην Τούμπα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Η Kurir υπενθυμίζει το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Λέγκια το οποίο είναι 10% (και όχι 15%, όπως γράφουν οι Σέρβοι), τονίζει ότι οι αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δώσουν τα λεφτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται ότι ο Πρίγιοβιτς που δεσμεύεται με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το καλοκαίρι το 2021, θα μπορούσε να δελεαστεί από ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο, μόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική Σερβίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα