Κινεζικό deal για τη Forthnet

Η Forthnet υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με την China International Television Corporation (CITVC) προκειμένου να διερευνηθεί η δυνατότητα ανάπτυξης κοινών δράσεων μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η China International Television Corporation, θυγατρική του CCTV, έχει ως κύρια δραστηριότητα τη δημιουργία ενιαίου προγράμματος, αποτελούμενου από τις καλύτερες παραγωγές καναλιών της Κίνας, του Χονγκ Κονγκ κ.α., το οποίο ονομάζεται Great Wall TV.

Το Great Wall TV είναι το μόνο νόμιμα εξουσιοδοτημένο από την αρμόδια Αρχή της Κίνας (SARFT) εξαγόμενο κινέζικο πρόγραμμα, το οποίο σήμερα αποτελείται από 33 κανάλια γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος. Έχοντας τη τεχνολογική υποστήριξη της ZTE Corporation, αποτελεί το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πακέτο της Κίνας και δραστηριοποιείται ήδη στην Αμερική, στον Καναδά, στην Ασία, στην Ευρώπη, στην Λατινική Αμερική, στην Αυστραλία, στην Αφρική και στη Νέα Ζηλανδία ενώ το πρόγραμμα του καλύπτει έξι γλώσσες, Κινέζικα, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρώσικα και Αραβικά.

Το Μνημόνιο Συμφωνίας υπεγράφη την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας μεταξύ της κας Li Lu, Executive General Manager της China International Communications και της κας Κατερίνας Κασκανιώτη, Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Nova.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα