Κι όμως οι Σουηδοί δεν θέλουν πίσω τον Ιμπραϊμοβιτς στην Εθνική!

Κατά της επιστροφής του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στην Εθνική Σουηδίας τάχθηκε το 65% των Σουηδών φιλάθλων που μετείχαν σε σχετική έρευνα της μεγαλύτερης σε κυκλοφορίας εφημερίδας της σκανδιναβικής χώρας «AftonBladet».

Η πλειοψηφία (65.000) εκ των 100.000 συμμετεχόντων είναι αρνητική ως προς το ενδεχόμενο επιστροφής του, καθώς η εθνική Σουηδίας έχει περάσει στη μετά – Ζλάταν εποχή και ήδη βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη, διατηρώντας ακέραιες τις πιθανότητές της (μετά και τη νίκη επί της Γαλλίας) για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο πρώην ομοσπονδιακός της εθνικής Σουηδίας, Λαρς Λάγκερμπακ, δεν τάσσεται με την πλειοψηφία των συμπατριωτών του και θα ήθελε να δει τον Ζλάταν στην εθνική και τη… Ρωσία (τελική φάση Μουντιάλ 2018): «Ο Ζλάταν είναι μοναδικός. Εάν τον έχεις, έχεις ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Είναι πολύ σημαντικός στην ισορροπία της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα