Κι όμως, τον στηρίζουν!

Παρά την οικτρή πορεία της Τσέλσι στο πρωτάθλημα και τα σενάρια… τρόμου πάνω από το Στάμφορντ Μπριτζ (όχι δα και υποβιβασμός, αλλά να μη βγει η ομάδα στην Ευρώπη), στο ματς των Λονδρέζων με την Ντιναμό Κιέβου συνέβη κάτι εκπληκτικό.

Κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0 και η Τσέλσι δεν έδειχνε κάποια σημάδια ανάκαμψης, ο κόσμος ξαφνικά σηκώθηκε από τις θέσεις του και άρχισε να αποθεώνει τον Ζοζέ Μουρίνιο! Ο Πορτογάλος αποκρίθηκε στο ξέσπασμα αγάπης, άγγιξε την καρδιά του με τη γροθιά του και έδειξε συγκινημένος.

Ο Πορτογάλος είναι όπως και να το κάνουμε συνυφασμένος με την ανάκαμψη της Τσέλσι και την ανακήρυξη της ως μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, παρά το ότι δεν έφερε ο ίδιος το Champions League στην τροπαιοθήκη. Ο κόσμος έδειξε να τον στηρίζει έμπρακτα και το έκανε μετά από μία μεγάλη και ενοχλητική ήττα με 1-3 από την Λίβερπουλ. Αυτό κι αν είναι ένεση ηθικού για τον Πορτογάλο, αλλά και μήνυμα για τον Αμπράμοβιτς.

Για να δούμε αν ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι θα έχει τα άντερα να στηρίξει τον Πορτογάλο μέχρι τέλους. Η «μπλε» ομάδα είναι εντός στόχων στο Champions League και όσο να’ ναι αυτό έχει σημασία. Στο δε πρωτάθλημα, δύο σερί νίκες θα αλλάξουν το κλίμα. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνέχεια, είτε ανακάμψει η Τσέλσι, είτε όχι.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα