«Κλαίνε» για Πατσίνι στον Παναθηναϊκό!

 

 

Το… κεφάλι τους στον τοίχο χτυπάνε στον Παναθηναϊκό μετά τα φετινά κατορθώματα του Τζιαμπάολο Πατσίνι με τη Βερόνα στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Ο 32χρονος Ιταλός μπόμπερ είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στο τριφύλι, καθώς μετά τον περσινό υποβιβασμό της Βερόνα δεν ήθελε να αγωνιστεί στη SERIE B’, όμως το ποσό που ζητούσε η ομάδα του για να τον παραχωρήσει, έστω και με τη μορφή δανεισμού, δεν επέτρεψε τη μετακίνησή του.

Για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν που έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ίντερ, Αταλάντα, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια, είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια στους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ο ίδιος ο Στραματσόνι, αλλά με δεδομένο πως υπήρχε ο Μπεργκ οι «πράσινοι» δεν θέλησαν να δαπανήσουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον δανειστούν.

Ο Πατσίνι δύσκολα θα παραμείνει στη Βερόνα και το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, καθώς τα 8 τέρματα που έχει σημειώσει μέχρι τώρα (σκοράρει για 4 σερί αγωνιστικές!) έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων εντός και εκτός ιταλικών συνόρων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα