«Κλείνει» Στραματσιόνι και δύο παίκτες!

Τι κι αν πριν από τρία χρόνια συνεργάστηκαν με τον συγκεκριμένο μάνατζερ για να αποκτήσουν τελικά το… «παλτό» με το όνομα Λεάντρο Γκρέκο. Περασμένα-ξεχασμένα! Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Δεν θέλουν απλά έναν παίκτη, αλλά έναν προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΠΟΨΗΣ, ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον μάνατζερ του Αντρέα Στραματσιόνι, κύριο Τζουζέπε Μπότζο, προκειμένου να συμφωνήσουν προφορικά για έναρξη συνεργασίας σε περίπτωση που στραβώσει του Μάρκο Σίλβα (που ως γνωστόν βρίσκεται σε διένεξη με την Σπόρτινγκ). Οι πληροφορίες λένε πως ανεξάρτητα με την έλευση ή μη του συγκεκριμένου προπονητή, οι Πειραιώτες ψάχνονται και για δύο ή τρεις ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, ο Μπότζο εκπροσωπεί τον ελεύθερο Αντόνιο Κασάνο ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα στα 32 του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στο Champions League (ιδίως αν έρθει και ο φίλος του ο Στραματσιόνι), ενώ γίνονται συζητήσεις και για τους Ραφαέλ Παλαντίνο (επίσης ελεύθερος), για τον Γιούτο Ναγκαμότο (διεθνής Ιάπωνας αριστερός οπισθοφύλακας που ανήκει στην Ίντερ). Ο τελευταίος δεσμεύεται με ένα ακόμη χρόνο συμβολαίου και θα απαιτηθούν κάποια χρήματα, ωστόσο δεν θα υπερβαίνουν τα 3.000.000 ευρώ.

Βέβαια, ο Μάρκο Σίλβα παραμένει πρώτος υποψήφιος, ωστόσο στον Ολυμπιακό αποφασίστηκε να τον περιμένουν το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα