«Κλεισμένος» ο Ενζόγκμπια, λένε οι Άγγλοι

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θεωρείται ήδη ο Τσαρλς Ενζόγκμπια σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αγγλικών ιστοσελίδων. Η είδηση αυτή δεν επιβεβαιώνεται από την ελληνική ομάδα, η οποία… επιβεβαιώνει, όμως, ότι πασχίζει να τον κάνει δικό της.

Το σίγουρο είναι ότι ο 29χρονος μέσος ολοκληρώνει την καριέρα του στο Μπέρμπιγχαμ και στην Άστον Βίλα που είναι και με τα δύο πόδια υποβιβασμένη και δεν μπορεί να καλύπτει πλέον τόσο βαριά συμβόλαια. Ο δε ποδοσφαιριστής ξέρει πως δεν πρόκειται να βρει ξανά τα λεφτά που του έδιναν οι χωριάτες (80.000 λίρες την εβδομάδα) και είναι μάλλον αποφασισμένος να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά σε μία ομάδα με ευρωπαϊκή προοπτική.

Ο Ενζόγμπια δεν είναι συνυφασμένος με τα γκολ, αφού σκοράρει ελάχιστα, ενώ μετά το 2011 και τις 11 ασίστ με τη φανέλα της Γουίγκαν (σε 38 ματς) δεν έχει επαναλάβει τόσο καλή χρονιά, ωστόσο διαθέτει το χαρακτηριστικό που ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρεί ότι θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Την ταχύτητα. Γι’ αυτό και επιμένει να αποκτηθεί ο Γάλλος μέσος. Αν και σύμφωνα με τους Άγγλους, έχει ήδη αποκτηθεί…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα