«Κλειστά χαρτιά» για Εσιέν από τον Στραματσιόνι

Γρίφος για δυνατούς λύτες αποδεικνύεται το αγωνιστικό πλάνο που ετοιμάζει ο Αντρέα Στραματσιόνι ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, το ερχόμενο Σάββατο (21/11).

Ο Ιταλός τεχνικός έχει φροντίσει ώστε να κρατήσει «κλειστά τα χαρτιά του» τόσο σε ότι αφορά τις σκέψεις του για την ενδεκάδα και την τακτική που θα ακολουθήσει, όσο και για… ιδιαίτερες καταστάσεις, όπως είναι η συμμετοχή του Μίκαελ Εσιέν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στραματσιόνι ετοιμάζει μία «έκπληξη» στον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Δεν αποκλείεται να αφορά τη χρησιμοποίηση του Γκανέζου χαφ στην 11άδα, χωρίς ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί από κάποια έγκυρη πηγή. Εικασίες κάνουν όλοι, καθώς ο Ιταλός αποφεύγει να δημοσιοποιεί τις σκέψεις του.

Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός δίνει ματς δίχως αύριο, τουλάχιστον σε ότι αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου, κόντρα στον Ολυμπιακό. Ενδεχομένως να πρόκειται για την τελευταία ευκαιρία των «πράσινων». Όμως «τελευταία ευκαιρία» θα είναι και για ορισμένους παίκτες. Όπως ο Εσιέν που προαναφέραμε.

Εάν ο Παναθηναϊκός υποστεί την ήττα, ή το ματς έρθει ισόπαλο και η διαφορά αυξηθεί στους έντεκα ή παραμείνει στους οκτώ βαθμούς αντίστοιχα θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα και θα ληφθούν αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Το «τριφύλλι» αδυνατεί να καλύπτει υψηλά συμβόλαια, πολύ δε περισσότερο όταν η ομάδα δεν διεκδικεί τίτλους και τα έσοδα που συνεπάγονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα