Κλούνεϊ-Αλαμουντίν περιμένουν δίδυμα

Μέσα στον Ιούνιο θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα μωράκια τους, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν.

Το ευτυχές ζευγάρι θα γίνουν γονείς, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες περιμένουν ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Αξίζει να σημειωθεί πως την επιβεβαίωση έκανε η τηλεπαρουσιάστρια Τζούλι Σεν η οποία είχε μιλήσει με τον ίδιο τον δημοφιλή ηθοποιό.

«Η Μπιγιονσέ δεν θα είναι η μόνη σταρ που περιμένει δίδυμα», είπε η Τσεν στην εκπομπή της στο CBS. Η δημοφιλής δικηγόρος είχε απασχολήσει τα media τον τελευταίο καιρό, καθώς η ίδια φορούσε συνέχεια ρούχα που κάλυπταν την κοιλιά της, βάζοντάς τους θαυμαστές του ζευγαριού σε υποψίες.

Δημοσιεύματα θέλουν την Αμάλ Αλαμουντίν να γεννά τον Ιούνιο, κάτι που σημαίνει πως έχει ήδη κλείσει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μπορεί ο Τζορτζ Κλούνεϊ να ταξιδεύει, εκείνη όμως δεν τον συνοδεύει όταν οι πτήσεις είναι πολύωρες.

Μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της χρονιά, το Twitter πήρε φωτιά με τους χρήστες των social media να δίνουν ρεσιτάλ, φτιάχνοντας φωτογραφίες όπως για παράδειγμα εκείνη που κάνει θραύση και απεικονίζει τον Τζορτζ Κλούνεϊ με κοιλιά.

Ο στενός φίλος του 55χρονου ηθοποιού, Ματ Ντέιμον, στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. (Η Αμάλ) είναι καταπληκτική σε όλα τα επίπεδα. Είναι μια σπουδαία γυναίκα. Θα είναι υπέροχοι (γονείς). Αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα