«Κοκορομάχησαν» και πλήρωσαν τα εισιτήρια των οπαδών!

Ούτε δύο ώρες δε διαρκεί το ταξίδι από το Πρέστον στο Σέφιλντ και οι δύο ποδοσφαιριστές της Πρέστον Νορθ Εντ θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν έδιναν κάποιο εκτός έδρας παιχνίδι σε ένα πιο μακρινό τόπο, καθώς θα επιβαρύνονταν ίσως και με κάποια… οδοιπορικά.

Η ιστορία είναι η εξής. Ο Ιρλανδός Έοϊν Ντόιλ και ο Τζαμαϊκανός Ζερμέν Μπέκφορντ της Πρέστον τσακώθηκαν μεταξύ τους στο εκτός έδρας ματς της ομάδας τους με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ με αποτέλεσμα να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή! Η αποβολή τους δεν επηρέασε το αποτέλεσμα αφού ήρθε στο 90’, αλλά ήταν κακή εξαγώγιμη εικόνα για το σύλλογο. Ως εκ τούτου, η διοίκηση προέβη σε μία ριζοσπαστική επιλογή εσωτερικής τιμωρίας. Διαβάστε την στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Μετά το περιστατικό της Κυριακής, στο ματς με την Σέφιλντ Γουένστεϊ διεξήγαμε εσωτερική έρευνα και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν θα κάνουμε ένσταση για τις κόκκινες κάρτες που δέχτηκαν οι Zερμέν Μπέκφορντ και Έοϊν Ντόιλ.

Εκτός από την τιμωρία που θα τους επιβληθεί από την FA για την αποβολή τους, θα τιμωρηθούν, επίσης, με πρόστιμο από τον σύλλογο για τις πράξεις τους.

Αυτά τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την αποζημίωση των φιλάθλων της Πρέστον που ταξίδεψαν στο Χίλσμπορο, με την επιστροφή των χρημάτων για το εισιτήριο του αγώνα. Οι παίκτες επίσης θα δημοσιοποιήσουν την απολογία τους στη διοίκηση, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους για τις πράξεις τους».

Οι παίκτες προέβησαν άμεσα στην απολογία τους με την εξής κοινή δήλωση:

«Απολογούμαστε με όλη μας την καρδιά για τις πράξεις μας στο Χίλσμπορο. Η συμπεριφορά μας είναι μη αποδεκτή σε κάθε περίσταση, πόσω μάλλον σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Απογοητεύσαμε την διοίκηση, τους συμπαίκτες και κυρίως τους φιλάθλους, που ξόδεψαν πολλά χρήματα για να υποστηρίξουν την ομάδα.

Δεχόμαστε την τιμωρία που μας έδωσε ο σύλλογος και η Αγγλική Ομοσπονδία και υποστηρίζουμε την απόφαση της ομάδας να αποζημιώσει τους οπαδούς για το κόστος των εισιτηρίων. Ζητήσαμε συγγνώμη από τον προπονητή, τα στελέχη και τους συμπαίκτες μας και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα δεχτούν την απολογία μας για το περιστατικό. Πρόθεσή μας, τώρα, είναι να αφήσουμε πίσω όλα αυτά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το καλό της Πρέστον».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα