«Κολλημένοι» με την πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Μία βαλίτσα παραπάνω, αλλά… κενή, για να βάλουν μέσα την πρόκριση, πήρε μαζί της η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία βρίσκεται στο Βέλγιο για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (5/8) στις 21:30 και θα κρίνει στο σύνολό του τον φετινό σχεδιασμό του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί το 2-1 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ δεν λείπουν οι απουσίες, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Εσιέν, Τελάντερ, Σάντσεθ και Πέτριτς.

Η αποστολή των «πράσινων» απαρτίζεται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Τριανταφυλλόπουλο, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ και Καλτσά.

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε δηλώσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας από το «Ελ. Βενιζέλος», υποστηρίζοντας τα εξής: «Είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς, στο πρώτο είχαμε ένα σκορ που δεν μας δίνει μεγάλη ασφάλεια. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και το κυριότερο να είμαστε πειθαρχημένοι. Πιστεύω ότι θα παίξει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο το ξεκίνημα του παιχνιδιού, πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά το γνωρίζουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε και πάμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι η Μπριζ θα προσπαθήσει να ασκήσει μεγάλη πίεση, από την άλλη εμείς έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε.

Φάνηκε στο πρώτο ματς ότι όταν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τακτικά κάναμε, σ’ αυτά που είχαμε πει δεν είχαμε πρόβλημα. Καταλαβαίνω την πίεση που υπάρχει στα παιδιά αυτό φάνηκε στην αρχή του πρώτου ματς, που ήμασταν αγχωμένοι. Είναι σημαντικό τα παιδιά, εκτός από όλα τα άλλα, να το ευχαριστηθούν. Εντός έδρας η Μπριζ θα παίξει τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς, έτσι κι αλλιώς εντός παίζει διαφορετικά, είμαστε προετοιμασμένοι, αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο τι θα κάνουμε εμείς και όχι αυτοί. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, για όλα τα πράγματα υπάρχει πρώτη φορά».

Aπό την πλευρά του ο Τάσος Λάγος επεσήμανε: «Κι εγώ και όλοι στην ομάδα περιμένουμε την πρόκριση, ξέρουμε ότι είναι δύσκολο ματς, είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς, αλλά πάμε στο Βέλγιο χωρίς να το σκεφτόμαστε σαν να παίζουμε το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η Μπριζ είναι επικίνδυνη μέσα στην έδρα της, θα μας πιέσει δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.

Θα υπάρχουν στιγμές μέσα στο ματς που θα παίξουμε για το αποτέλεσμα, το σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση, όλοι έχουμε δουλέψει γι αυτό, μπορούμε να προκριθούμε χωρίς να δεχτούμε γκολ αλλά θα κυνηγήσουμε το γκολ γιατί αν τα καταφέρουμε θα είναι όλα πιο εύκολα για μας. Ξέρουμε ότι δημιουργούμε ευκαιρίες πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει μπροστά για να πετύχουμε ένα γκολ, αν δεν έρθει το γκολ θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε, γιατί και το μηδέν δίνει την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα