«Κομμένος» στα δύο

Ένα γρίφο για πολύ δυνατούς λύτες καλείται να διαχειριστεί ο Χουμπ Στέφενς μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος και να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Αυτή τη στιγμή ο Ολλανδός τεχνικός έχει μείνει μόλις με δύο παίκτες για δύο θέσεις και πλέον δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Αυτό οφείλεται τόσο στη λανθασμένη κρίση του προπονητή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά και στη διοίκηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χουμπ Στέφενς χρεώνεται το γεγονός ότι ενώ στηρίχτηκε στους Κατσουράνη, Λόρενς και Πάμπλο Γκαρσία για τις θέσεις στη μεσαία γραμμή, μέσα σε λίγους μήνες φρόντισε να διαφοροποιήσει εντελώς τα πλάνα του. Ο «Κατσούρ» δεν χρησιμοποιείτε ποτέ πλέον στη φυσική του θέση στα χαφ, αφού η ένδεια στα σέντερ μπακ τον έχει καταστήσει μόνιμο στο κέντρο της άμυνας, ο Ουρουγουανός δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στον έμπειρο κόουτς και χρησιμοποιείται μόνο σε ματς με αντιπάλους επιπέδου… Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ ο Βορειοϊρλανδός χωρίς δική του υπαιτιότητα «βαπτίστηκε» το καλοκαίρι «οχτάρι» από τον Ολλανδό, φυσικά δεν απέδωσε και πλέον μένει και εκτός αποστολής. Γιατί τότε δεν ζητούσε ενίσχυση ο Στέφενς από τη στιγμή που έβλεπε ότι τα σέντερ μπακ δεν τον καλύπτουν και ότι Λόρενς, Γκαρσία δεν είναι αυτοί που περίμενε; Αναπάντητα ερωτήματα…

Τελευταία περίπτωση είναι αυτή του Έργκους Κάτσε αλλά σε αυτή δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ο Στέφενς. Η ανοησία του νεαρού άσου με την μπλούζα του UCK τον έθεσε στο περιθώριο και παράλληλα στην έξοδο της Τούμπας. Η διοίκηση ποτέ δεν «τέλειωσε» επίσημα αυτό το θέμα, αφήνοντας τον προπονητή της ομάδας να περιμένει την επιστροφή του Αλβανού μέσου. Κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε και πλέον στις επιλογές του έχουν μείνει μόνο ο Λάζαρ και ο Τζιόλης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα