Κομπότης: «Να μείνει για πολλά χρόνια ο Πουλίδο»

Δηλώσεις σε μεξικανικά ΜΜΕ πραγματοποίησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, με αφορμή την παρουσία του Άλαν Πουλίδο στην ομάδα του.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» της Βοιωτίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως επιθυμεί για πολλά χρόνια την παρουσία του διεθνούς επιθετικού στην ομάδα του. Αναλυτικά η συνέντευξη που έδωσε:

«Αν η Τίγκρες θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε. Μέχρι αυτή την ώρα ουδείς από την Τίγκρες μας έχει μιλήσει για την υπόθεση του Πουλίδο. Τα νομικά ζητήματα τα εξετάζει το δικό μας νομικό τμήμα. Αυτοί ξέρουν. Ασφαλώς και θα υποστηρίξουμε τον παίκτη. Δεν μπορούμε να τον πείσουμε να μείνει σε εμάς, αλλά σαφώς και θα θέλαμε να μείνει.

Ως ποδοσφαιρική φυσιογνωμία, ουδείς μπορεί να τον αμφισβητήσει. Αυτό που μας έχει εντυπωσιάσει είναι ο χαρακτήρας του, είναι εξαιρετικός. Είναι ταπεινός και δουλευταράς. Στο ματς που έδωσε έπαιξε για την ομάδα, όχι για τον εαυτό του. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη από το Μεξικό. Είναι στη καρδιά μας το Μεξικό, όχι μόνο για τον Πουλίδο, αλλά γιατί βλέπω ότι έχουμε κοινά στη κουλτούρα.

Ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια. Αλλά θα ήταν όνειρο για εμάς να έμενε στην ομάδα μας. Εμείς δεν βάζουμε στοπ στην καριέρα κανενός παίκτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα