Κορυφαίος και στα στατιστικά ο ΠΑΟΚ!

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο ΠΑΟΚ διεκδικούσε με αξιώσεις την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος δείχνει να είναι η χρονιά του, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη στατιστική των προσωπικών επιδόσεων των ποδοσφαιριστών του.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, αλλά και στη διάρκεια των αγώνων. Ο Έλληνας προπονητής αποδείχθηκε η σοφότερη κίνηση της διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη, καθώς κατάφερε να περάσει στους παίκτες, Έλληνες και ξένους, την ιδέα του ΠΑΟΚ και το αίσθημα της αυταπάρνησης, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διάκριση ενός κλαμπ.

Το γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» οδηγεί δίκαια την κούρσα του πρωταθλήματος, επιβεβαιώνεται από τις ατομικές επιδόσεις των παικτών του. Οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Αναστασιάδη φιγουράρουν σε όλους τους πίνακες με τους κορυφαίους και απουσιάζουν από εκείνους με τις αρνητικές επιδόσεις, όπως είναι τα περισσότερα λάθη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ διαθέτει στις τάξεις του τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Στέφανο Αθανασιάδη, με 6 γκολ, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο Ρόμπερτ Μακ, με 5 τέρματα. Στην αναλογία τελικών προσπαθειών και ευστοχίας, δηλαδή γκολ, ο Στέφανος Αθανασιάδης καταλαμβάνει και πάλι την 1η θέση, ενώ στην 5η βρίσκεται ο Φακούντο Περέιρα.

Στη λίστα με τις ασίστ, ο ΠΑΟΚ έχει τρεις παίκτες και συγκεκριμένα τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Ρόμπερτ Μακ και Ραζβάν Ρατς, στην 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία με τα γεμίσματα στην περιοχή, ο Ραζβάν Ρατς είναι πρώτος.

Όλα τα παραπάνω αναδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται στην Τούμπα, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά, δίνοντας εκείνος πρώτος το παράδειγμα, ενώ κατάφερε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, να προσδώσει την απαιτούμενη συνοχή στην ομάδα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα