«Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό»

Στο εργοστάσιο του, Πλαστικά Κρήτης, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου επέστρεψε το πρωί της Τρίτης ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Ο επιχειρηματίας, φανερά αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός φυσικά μετά την περιπέτεια που πέρασε, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπαλλήλους της εταιρείας και να αναφερθεί ξανά στους έξι εφιαλτικούς μήνες που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη θέα του επιχειρηματία όλοι όσοι τον αντίκριζαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα αναφέρει το ρεπορτάζ του neakriti.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το cretalive, ο Λεμπιδάκης είχε μια καλή κουβέντα να πει για όλους.Όταν τον ρώτησαν τι τον κούρασε περισσότερο, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ανέφερε: «Κουράστηκα περισσότερο στο μυαλό». «Νοιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ», ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρεία στην οποία βρισκόταν 187 ημέρες, τονίζοντας πως εκείνος που ξέρει και έζησε από μέσα την εικόνα της αστυνομικής επιχείρησης, ξέρει με πόσο επαγγελματικό τρόπο και ευσυνειδησία έδρασαν οι αστυνομικοί και τους ευχαρίστησε για αυτό.

Τέλος, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν μαζί του στο εργοστάσιο και ζήτησε από τους υπαλλήλους να τους κεράσουν φυσικό χυμό και να πάρουν και εκείνοι μέρος στην μικρή γιορτή υποδοχής που του είχαν ετοιμάσει οι εργαζόμενοι.

Όπως έγινε ακόμα  γνωστό το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε ξανά η διαπραγμάτευση των πλαστικών Κρήτης στο Χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα