Κρέμασε τα παπούτσια του ο Αλμπέρτο Ριέρα

Κρέμασε τα παπούτσια του ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Ριέρα. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής στα 35 του χρόνια μετά από καριέρα μεταξύ άλλων σε Μπορντό, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Γαλατασαράι και Εσπανιόλ, έκρινε πως θα πρέπει να σταματήσει την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους.

Απ’ το καλοκαίρι του 2016, όταν κι έμεινε ελεύθερος απ’ τη σλοβενική Κόπερ, ο Ριέρα βρισκόταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, δίχως αποτέλεσμα, με συνέπεια να πάρει την μεγάλη απόφαση.

“Είναι η κατάλληλη στιγμή να πω ‘αντίο’ ως παίκτης. Ευχαριστώ τους συλλόγους και τους φιλάθλους που ήταν στο πλευρό μου απ’ το 2001 μέχρι σήμερα. Είμαι υπερήφανος και ευγνώμων για τον τρόπο που περάσαμε μαζί αυτά τα 17 χρόνια. Τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσω με υπομονή στο επόμενο βήμα”, αναφέρει το μήνυμά του.

Ο Ριέρα αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11 στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον απέκτησε απ’ τη Λίβερπουλ έναντι 3.000.000 ευρώ, μετρώντας έξι γκολ και 11 ασίστ σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Με τους “ερυθρόλευκους” κατέκτησε το πρωτάθλημα, προτού πάρει μεταγραφή για τη Γαλατασαράι.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κατέκτησε δύο Copa del Rey, δύο πρωταθλήματα Τουρκίας, δύο Super Cup Τουρκίας, ενώ τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε με την Εσπανιόλ στον τελικό του Κυπέλλου UEFA, έχοντας για προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα