Κρίμα κι άδικο για τον ΠΑΟΚ! (Video)

Κινδυνεύει με τιμωρία η Τούμπα μετά τα επεισόδια

Την ευκαιρία να πετύχει μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη έχασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντόρτμουντ, καθώς πέραν του πρώτου «καυτού» 25λεπτου, η γερμανική ομάδα δεν έπαιξε σπουδαία μπάλα στην Τούμπα.
Οι γηπεδούχοι «απορρόφησαν» την ενέργεια των Γερμανών στα πρώτα λεπτά και στη συνέχεια μπορούσαν να πάρουν τη νίκη, καθώς πέτυχαν το πολυπόθητο γκολ με τον «ευρωσκόρερ» Μακ, δεν απειλήθηκαν μέχρι τη στιγμή της ανόητης ισοφάρισης και έχασαν και μεγάλη ευκαιρία στο 81’.
Δυστυχώς για τους «ασπρόμαυρους», νίκησε και η Κράσνονταρ την Καμπάλα και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι ένα βαθμό πίσω από τους Ρώσους που σημαίνει πως στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου πρέπει να βρει παραπάνω βαθμούς για να περάσει ως δεύτερος, αν υποθέσουμε πως η Μπορούσια θα περάσει ως πρώτη.
Πέραν, όμως, της αγωνιστικής ανάγνωσης του αγώνα, υπάρχουν και τα δρώμενα των κερκίδων που ίσως επιφέρουν τιμωρία στον ΠΑΟΚ. Η ιστορία που διαδραματίστηκε στην εξέδρα των Βεστφαλών οπαδών δεν εμπλέκει την ελληνική ομάδα, καθώς οι «κίτρινοι» δεν προκλήθηκαν καν και άναψαν τους πυρσούς με δική τους πρωτοβουλία για να κάνουν το κομμάτι τους. Στο τέλος, όμως, η είσοδος των ΠΑΟΚτζήδων στο χορτάρι και η προσέγγιση της γερμανικής εξέδρας θα εξεταστεί από την UEFA που θα κρίνει αναλόγως.

Τα γκολ με γερμανική περιγραφή:

https://www.youtube.com/watch?v=IitzvbqM9C8

Το “ντου” των οπαδών του ΠΑΟΚ και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων στο σύνθημα “Άρης, Άρης” των Γερμανών:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα