Κρίνεται το μέλλον του Κατσικάρη στην Εθνική

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα της παραμονής ή όχι του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στην Μαδρίτη, όπου οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για το ενδεχόμενο παραμονής του 48χρονου προπονητή. Οι δύο πλευρές είναι θετικές για την επέκταση της συνεργασίας, ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό εμπόδιο.

Αυτό προέρχεται από τον κανονισμό της ισπανικής λίγκας, η οποία δεν επιτρέπει σε έναν προπονητή να βρίσκεται παράλληλα στον πάγκο εθνικού συγκροτήματος. Πάντως, μέχρι στιγμής, τα δεδομένα δείχνουν πως ο Φώτης Κατσικάρης θα παραμείνει Ομοσπονδιακός προπονητής, εφόσον βέβαια ξεπεραστεί το θέμα του… ισπανικού κολλήματος.

Ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάγκο της Μουρθία και παράλληλα στην Εθνική Ελλάδας. Παρ’ ότι απαγορεύεται, έχει βρεθεί η φόρμουλα με την ομάδα, κάτι που αν συνεχιστεί, θα δώσει λύσεις στο θέμα και θα ανοίξει το δρόμο για την παραμονή του Έλληνα προπονητή στον πάγκο της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα