Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του Ανδρέα Μπάρκουλη- Ξέσπασε η σύζυγός του

Για τους λόγους που δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τους δημοσιογράφους αλλά και να δίνει συνεντεύξεις, αναφέρθηκε σε πρόσφατη τηλεοπτική της κατάθεση ψυχής η Μαρία Μπάρκουλη.

Μη κρύβοντας την οργή της προς όλους αυτούς που διαστρεβλώνουν τις ειδήσεις γύρω από την κατάσταση υγείας του πατέρα του γιου της Νικόλα, αποκάλυψε πώς τα πράγματα για εκείνον δεν είναι και τόσο καλά μετά και την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε.
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης που κατάφερε για μία ακόμη φορά να συνέλθει από το κώμα και να βγει από την Εντατική, όπως εξήγησε η Μαρία Μπάρκουλη, περνάει πολύ δύσκολες ώρες.

«Περνάμε πολύ δύσκολες ώρες, πολύ… Δεν είναι και τόσο καλή η κατάσταση της υγείας του. Ο άνθρωπος αναπνευστικά δεν πάει καθόλου καλά. Χρειάζεται οξυγόνο 24 ώρες το 24ωρο, στα 4 λίτρα πλέον και, όταν αποδεσμεύεται από αυτό, δεν μπορεί καν να αναπνεύσει» εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

«Ο Ανδρέας έπαθε μία γαστρορραγία και, μπαίνοντας στο νοσοκομείο, έπαθε οξύ πνευμονικό οίδημα. Διασωληνώθηκε και μπήκε στην Εντατική και σιγά – σιγά κατάφερε να βγει από το κώμα και να συνέλθει, εννοώ, να καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και να μπορεί να μιλήσει. Από εκεί και πέρα, ο δρόμος είναι πάρα πολύ μακρύς. Και, για ακόμα μία φορά, επωμίζομαι εγώ όλη την ευθύνη…» εξήγησε στη συνέχεια.

Ευχόμαστε να είναι όλα περαστικά για τον κύριο Ανδρέα Μπάρκουλη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα