Κρίστιανσεν: “Πάμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό”

Ο Δανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, μίλησε για το ματς της ομάδας του με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και θα καθορίσει τον επόμενο αντίπαλο που θα προκύψει από την κληρωτίδα, με φόντο την πρόκριση στους «16» του θεσμού.

Ο Κρίστιανσεν εξήγησε πως αν και η ομάδα του βολεύεται με την ισοπαλία, θα κυνηγήσει τη νίκη, γιατί είναι ρίσκο να κυνηγάς το «Χ»:

«Εμείς σαν ομάδα θα παίξουμε για την νίκη. Είναι ριψοκίνδυνο να παίζεις για την ισοπαλία. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη, αλλά αν μέσα από την εξέλιξη έρθει η ισοπαλία, δεν θα μας αφήσει δυσαρεστημένους.

Έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση μου, εκτός του τιμωρημένου Αστίθ. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα αλλά θα δω μετά την προπόνηση.

Αν πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σημαίνει ότι θα είμαστε πρώτοι, αυτό είναι το σημαντικό. Τα υπόλοιπα θα είναι μια καλή ανάμνηση και μόνο.

Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας. στον κόσμο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό που δεν νιώθουμε την πίεση της πρόκρισης, αλλά νιώθουμε πίεση για την κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα