Κρατάει την επίθεση, αλλάζει την άμυνα ο Πεπ

Ανακοινώθηκε, ήδη, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Μάντσεστερ Σίτι εν’ όψει της νέας περιόδου… Πρόκειται φυσικά για εικασίες Ισπανών δημοσιογράφων που βρήκαν μπόλικη «τροφή» μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ των «Πολιτών» και του Πεπ Γουαρδιόλα.

Η εικασίες είναι προηγμένες, καθώς όρισαν και την ιδανική ενδεκάδα που υποτίθεται βρίσκεται στο μυαλό και στην ατζέντα του Καταλανού τεχνικού. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα, θα ο Πέπε θα διατηρήσει την επιθετική «τετράδα-φωτιά» που αποτελείται από τους Σίλβα, Αγουέρο, Ντε Μπρούιν και Στέρλινγκ, θα εμπιστευτεί στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ζαμπαλέτα και θα ζητήσει έξι μετεγγραφές, τον πορτιέρο Μπράβο από την Μπαρτσελόνα και τους Αλάμπα (Μπάγερν), Λαπόρτ (Μπιλμπά), Στόουνς (Έβερτον) για την άμυνα και τους Πογκμπά (Γιούβε) και Βεράτι (Παρί) για τη μεσαία γραμμή.

Με τον Στόουνς να κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια ευρώ, τον Βεράτι στα 40, τον Λαπόρτ στα 20, τον Μπράβο στα 15, τον Αλάμπα στα 45 και τον Πογκμπά στα 100, παρατηρούμε πως οι Άγγλοι θεωρούν φυσιολογικό να δαπανήσει η Σίτι το καλοκαίρι πάνω από 200.000.000 ευρώ για μετεγγραφές!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα