Κραυγή αγωνίας από τους εργαζόμενους

MEGA

Όντας 6 μήνες απλήρωτοι κι έχοντας πληρωθεί το δώρο Χριστουγέννων με μεγάλη καθυστέρηση, οι εργαζόμενοι του ΜEGA εξακολουθούν να δίνουν το δικό τους αγώνα.

Την Τρίτη είχαν συνάντηση, προκειμένου να αξιολογήσουν την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τους τελευταίους μήνες και δήλωσαν πρόθυμοι να σταματήσουν αμέσως την επίσχεση εργασίας και να επανέλθουν στα καθήκοντά τους, εφόσον εξοφληθούν τους 6 μήνες που τους οφείλονται.

Οι εργαζόμενοι του άλλοτε κραταιού “μεγάλου καναλιού” ζητούν μέσα από επίσημη ανακοίνωση τους:

  1. Καλούμε τους μετόχους και την διοίκηση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., την οποία αναζητεί επί μήνες και χωρίς αποτέλεσμα ο νομικός μας σύμβουλος, να προσέλθουν άμεσα σε διαβούλευση με το νομικό μας σύμβουλο και με τους εκπροσώπους μας, με στόχο τη διασφάλιση της πλήρους αποπληρωμής των οφειλομένων αποδοχών μας.
  2. Ζητούμε να μας ενημερώσουν ως οφείλουν για την πορεία των συζητήσεων μεταξύ μετόχων και υποψηφίων επενδυτών, αναφορικά με την επεξεργασία σχεδίου διάσωσης του τηλεοπτικού σταθμού.
  3. Δηλώνουμε ότι είμαστε στη διάθεση του MEGA και έτοιμοι να διακόψουμε άμεσα την επίσχεση εργασίας, ώστε να επαναφέρουμε σε λειτουργία τον τομέα ενημέρωσης και τα δελτία ειδήσεων, τα οποία έχουν σταματήσει να μεταδίδονται λόγω της διακοπής μισθοδοσίας και της άρνησης της διοίκησης να καλύψει βασικές ανάγκες του τομέα Ειδήσεων (καύσιμα για τα τηλεοπτικά συνεργεία, χαρτί, συνδρομές σε ειδησεογραφικά πρακτορεία, λογισμικό των δελτίων ειδήσεων κ.λ.π.) υπό την προϋπόθεση ότι θα διασφαλιστεί η εξομάλυνση της μισθοδοσίας και θα δρομολογηθεί η πλήρης εξόφληση των δεδουλευμένων μας. Οι υπό επίσχεση δημοσιογράφοι και εργαζόμενοι του MEGA θα έχουν νέα συνάντηση για αξιολόγηση της κατάστασης και λήψη αποφάσεων την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα