Κτηνωδία: Εγδυσαν, χτύπησαν και έκαψαν τα γεννητικά όργανα εγκύου!

Φρικτό τέλος είχε μια έγκυος γυναίκα στην Ινδία αφού έπεσε θύμα απίστευτης επίθεσης από την οικογένεια της πρώτης γυναίκας του άντρα της!Πιο συγκεκριμένα, οι συγγενείς επιτέθηκαν στην 20χρονη  Anitha, στην επαρχία Τελανγκάνα  την έγδυσαν, τη χτύπησαν και έκαψαν τα απόκρυφά σημεία της με δαυλό!

Η 20χρονη είναι η δεύτερη γυναίκα του δίγαμου αγρότη Banoth Ravi, που την παντρεύτηκε κρυφά πέρυσι παρά το γεγονός ότι ήταν ήδη παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ο Ravi εγκατέλειψε την πρώτη του οικογένεια και επέλεξε να ζήσει με την Anitha.

Όταν η υπόθεση της διγαμίας ήρθε στο φως, ο αγρότης αποφάσισε να χωρίσει την πρώτη του γυναίκα και να μείνει με την 20χρονη, μετά από οικονομικό συμβιβασμό.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης για την υπόθεση ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, στον οποίο σύντομα ενεπλάκη και η 20χρονη.

Ο αγρότης προσπάθησε να υπερασπιστεί την έγκυο γυναίκα του, δέχτηκε επίθεση από τους συγγενείς της πρώτης του γυναίκας και… αποχώρησε.

Οι συγγενείς έμειναν μόνοι με την ευάλωτη νεαρή την οποία ξυλοκόπησαν, επιτέθηκαν στη νεαρή έγδυσαν και έκαψαν με αναμμένο ξύλο…

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος 9 ατόμων, ανάμεσα τους η πρώτη σύζυγος αλλά και ο Ravi.

Τη γυναίκα έσωσαν οι ντόπιοι που την μετέφεραν στο νοσοκομείο…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα