Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, στην περιοχή του Λόγγου Φθιώτιδας, στο 165,2ο χιλιόμετρο, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης οδικής γέφυρας.

 

Ειδικότερα, από τις 07:00 της Δευτέρας 28 Ιουλίου έως τις 19:00 της Τρίτης 29 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία.

 

Τέλος, από τις 07:00 της Τρίτης 29 Ιουλίου, έως τις 19:00 της Τετάρτης 30 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α), στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα.

 

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

 

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα