Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στην Αθήνα

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται η χώρα λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που διαμαρτύρονται για το νέο μνημόνιο που ψηφίζεται την Πέμπτη στη Βουλή και φέρνει μέτρα αφαίμαξης 4,9 δισ.  Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν  εργατικές ενώσεις, σωματεία και συνδικάτα, ενώ αυτές κορυφώνονται την Πέμπτη 18 Μαΐου, ημέρα ψήφισης των μέτρων, καθώς τα συνδικάτα δίνουν ραντεβού στις 18:30, ώρα που θα μιλούν οι πολιτικοί αρχηγοί στη Βουλή, στο Σύνταγμα.

Όσον αφορά τη κίνηση στους δρόμους, αυτή είναι απελπιστική  αφού από νωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει δημιουργήσει η βροχή και οι απεργίες σχεδόν σε όλους τους δρόμους.

Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στην Αλεξάνδρας, στη Βασιλίσσης Αμαλίας και Όλγας καθώς και στην Παραλιακή.

Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη-έξοδος) από το ύψος του Ρέντη έως την Αχαρνών, και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ. Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κίνηση σε  Θηβών, Πέτρου Ράλλη, Αλεξάνδρας (άνοδος), Μεσογείων (στην είσοδο), Κατεχάκη (στο ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη, στη Βασιλίσσης Αμαλίας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Αμφιθέας προς ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα